Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Warta

  • Naha anjeun terang dumbbells

    Éta panginten sanés mangrupikeun alat anu paling mencolok dina gim, tapi dumbbells parantos janten bagian penting pikeun latihan kakuatan - ampir di unggal arena olahraga anu anjeun tiasa pikir - salami gimnasium parantos aya. Éta pakakas pamungkas dina kagunaan, sareng anu penting, ngamungkinkeun anjeun ngalatih ...
    Maca deui
  • Bangku dumbél

    Bagian awak dina taktak tiasa diremehkeun, sedengkeun taktak diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun seueur tugas dina olahraga sareng kahirupan sadidinten. Aya alesan naha éta disebut "nanggung beban" tinimbang "nanggung" atanapi "ngabengkokkeun tuur" beungbeurat. Bari ningali salaku ...
    Maca deui
  • Pelat beurat

    Ieu kolom ku Morgan Campbell, anu nyerat opini pikeun CBC Sports. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan bagian "Pendapat" tina CBC, mangga tingal FAQ. Sajauh ieu, urang teu acan ningali poto sisi-sisi. Poto ieu dipasang ku Ali Kershner, palatih kinerja Stanford Women '...
    Maca deui