Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Ketelbells

  • monkey kettlebell

    kettlebell monyét

    Kata kunci: kettlebells persaingan kabugaran
    Pamakéan: Latihan Beurat Latihan Awak
    Anjog Waktos: 25-30 Dinten Saatos Pesenan Dikonfirmasi
    Spésifikasi: 18LB = 8.1KG 36LB = 16.3kg 54LB = 24.5kg72LB = 32.6kg
    Rincian bungkusan: Kantong Plastik / Kertas karton / Usuk / Karton Kayu

  • Cast iron spray kettlebell

    Cor beusi semprot kettlebell

    Kompetisi Beurat Kettlebell netepkeun palang kanggo kualitas kettlebell. Unggal kettlebell didamel tina beusi tuang padet sareng beuratna akurat dugi ka 1% tina beurat anu nyatakeun. Unggal kettlebell teras mesin sareng bubuk-dilapis, nyiptakeun permukaan anu teu nganggo lapisan sareng tékstur anu raoseun sareng gampang dicekel. Dasar anu rata, datar bakal mastikeun yén beurat anjeun tetep pageuh dina taneuh tanpa goyang. Unggal kettlebell warna-kode pikeun gampang idéntifikasi sareng asihan sareng beuratna ditampilkeun dina pon sareng kilogram.