Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Hégagon bar barbell hard Rotary

Pedaran pondok:

Didamel di Cina


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Hégagon bar barbell hard Rotary
matéri Baja padet
Pipa baja 50 * 50MM Karbon
beurat beurat net: 26kg
beurat gorss: 27kg
warna hideung / hideung sareng jeruk
ngetik barbel
Ngepak Karton
nu lain témbok ketebalan: 3mm
gagang pigura tengah: 710mm
3 diameter cecekelan: 25mm / 38mm / 50mm
bantalan: 300kg

Fiturna
Prosés Galvanis, lingkungan hambar, tahan karat sareng korosi, dilengkepan pelat barbel tina aperture 50 mm.
Area pamasangan sareng gelang panahan terpadu, sareng awét.
Gagang super-knurled non-slip gagang, tiasa masihan kakuatan anu langkung saé.
Situs latihan target: otot brachialis. Ogé tiasa ngalaksanakeun otot brachioradialis brachialis biceps otot.

Penting latihan
1. posisi nangtung, taktak suku - wieth misah, tahan barbel bunderan Pakem nangtung ku dua panangan, angkat beurat. Serelek sacara alami nganggo barbel di payuneun awak anjeun, panangan luhur caket kana sisi awak.
2. hawa anu diideuan, ngabengkokkeun pageuh ka luhur, distorsi brachialis tina biceps gurat tiasa dirasakeun, titik pangluhurna pikeun puncak kontraksi, sareng tahan sakedap, teras lalaunan mulangkeunana. Pananganna lengkep ngalegaan dina titik panghandapna.
3. Saatos balikkeun ka aslina, balikan deui. Kusabab brachialis mangrupikeun serat otot anu laun dibandingkeun sareng bisep, langkung lambat gerakanana, langkung saé.

Kauntungannana
ciri anu paling kawéntar, sareng kaseueuran jalma mikawanoh ciri na. Éta bakal ngabantosan anjeun nalika narik pisan, ngirangan beban kana tulang tonggong, maksa anjeun ngagunakeun langkung seueur kakuatan anggota awak handap pikeun ngalengkepan tindakan.
Janten, palatih umum ngajar tarik tarik, atanapi anjeun nonton pilem démo sacara ati-ati, dina prinsipna, barbel henteu ngalih jauh teuing tina awak. Beuki deukeut anjeun kana suku anjeun sareng luhur sareng ka handap, langkung saé, pikeun ngajaga pusat gravitasi sareng ngirangan résiko cilaka punggung handap

Hexagon rotary hard barbell bar01Hexagon rotary hard barbell bar01Hexagon rotary hard barbell bar02

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk