Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Rak lipat jongkok pigura

Pedaran pondok:

Didamel di Cina


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Rak lipat jongkok pigura
matéri  waja buleud
beurat beurat net: 142kg
beurat kotor: 146kg
warna hideung / graw
ngetik rengkong raka
Ngepak 2 karton
nu lain bantalan: 500kg
Ukuran Buka: 165 * 162 * 230cm
ukuran narilep: 165 * 88 * 230cm
Ukuran bungkusan Box1: 225 * 65 * 14cm
Box2: 127 * 41 * 23cm

Pedaran produk
Rok jongkong beusi diwangun ku korsi beusi sareng tabung waja kalayan jangkungna anu tiasa diatur, Rok jongkok mangrupikeun alat khusus pikeun nyusun otot-otot suku anu maju dina taktak gandum.
Squats mangrupikeun bentuk latihan fisik, Jangkung standar nyaéta ngajaga punggung handap lempeng anjeun, sendi pinggul handap teras gabungan dengkul. gerakan téknis anu salah tiasa nyababkeun ruksakna sendi tuur.
Sakumaha sadayana terang, squats mangrupikeun kartu truf pikeun ngerjakeun otot pingping anjeun, Squats, di sisi anu sanésna, mangrupikeun anu peryogi kapasitas paru-paru anu paling ageung sareng jantung anu kuat. Keukeuh ngalakukeun tambahan masih tiasa pangaruh anu ngirangan beurat awak.
Dina latihan kakuatan, squat mangrupikeun gabungan, latihan awak-pinuh, Éta tiasa dianggo pingping, imbit, pingping posterior. Éta ogé nguatkeun ligamén tulang sareng urat dina awak handap. Squats panginten tiasa ningkatkeun kakuatan sareng kuriling suku sareng pingping. Sareng latihan anu diperyogikeun pikeun ngembangkeun kakuatan inti, Dina kontraksi isometrik, Nalika jongkok dina jalan anu leres, turunkeun deui otot beuteung beuteung bagian luhur beuteung, sareng otot antarkostal. Kitu ogé taktak sareng panangan anu penting dina latihan ieu.

Hexagon rotary hard barbell bar02Hexagon rotary hard barbell bar01

Perkenalan Perusahaan

Ukuran Pabrik 30.000 - 5.000 méter pasagi
Pabrik Nagara / Daérah Désa Beilingtou, Kacamatan Kota Kidul
Henteu Of Garis Produksi Di luhur 10
Pabrikan Kontrak Layanan OEM Ditawiskeun Desain Jasa ditawarkeun
Nilai Kaluaran Tahunan US $ 1 Juta - US $ 2,5 Juta

Hexagon rotary hard barbell bar02 Hexagon rotary hard barbell bar01


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami