Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Taros Kami

Dingzhou Yunlingyu Sports Barang Co., Ltd.

Alamat

Wétaneun Jalan Hengda, taman Daqiliantipin, zona Pangwangunan Ékonomi Dingzhou

Telepon

0086-15010728070

0086-15613225830

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami