Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

barbel bar héx bunder

Pedaran pondok:

Didamel di Cina
Cocog pikeun pelat diameter 50mm pelat
Bantalan: 750 LB


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk barbel bar héx bunder
matéri Q-35steel / galvanis
beurat beurat net: 38kg
beurat gorss: 40kg
warna pérak
ngetik barbel
Ngepak Karton sareng palét Kai
nu lain cocog pikeun pelat diameter 50mm pelat
Ukuran bungkusan 150 * 60 * 10cm

Kateranganna
Barbel bunder ogé disebut bar deadlift atanapi shrug bar. Palang barbel bunder idéal pikeun deadlift pikeun atlit anu kaserang nyeri punggung handap.
Beda utama antara palu palang barbell tikungan tikel sareng tikungan umum nyaéta cekelan. Béngkok umum pikeun ngalaksanakeun bisep nyaéta cekelan lontar. Bend palu nyaéta ngagunakeun Pakem nétral. Posisi antara palem sareng palem handap, Kusabab karaosna sami sareng nahan palu, janten disebat ogé palu palu. Beurat bending dibandingkeun sareng cekelan normal, palu palu dianggo langkung seueur.

circular hex barbell bar01 circular hex barbell bar02

Fiturna
Prosés Galvanis, lingkungan hambar, tahan karat sareng korosi, dilengkepan pelat barbel tina aperture 50 mm.
Area pamasangan sareng gelang panahan terpadu, sareng awét.
Gagang super-knurled non-slip gagang, tiasa masihan kakuatan anu langkung saé.
Situs latihan target: otot brachialis. Ogé tiasa ngalaksanakeun otot brachioradialis brachialis biceps otot.

Perkawis kedah diperhatoskeun
1. Nalika ngalipet angkat beurat, perhatoskeun yén siku mangrupikeun hiji-hijina sendi dina panangan anu ngalir.
2. Dina raraga nyingkahan prosés gerak awak pikeun nginjeum kakuatan, awak bisa rada maju ka hareup.
3. Bend palu umumna disarankeun nganggo beurat sedeng sareng leutik. pangulangan laun tiasa dianggo langkung saé.
4. Henteu unggal gim ngagaduhan barbells khusus ieu, tong kajebak, janten tong nganggo dumbbells waé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami