Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

baking dumbbell

Pedaran pondok:

Didamel di Cina
nami produk: pisau pisau pisau dumbbell
Bahan: beusi tuang
Kodeu Produk: YLY - Flat
beurat: 5 kg - 120 kg, 2,5 kg kanaékan
Warna: Gray Atawa Disesuaikan


Detil Produk

Tanda Produk

fitur produk

1. prosés baking cet Profesional. Dumbbells henteu toksik sareng henteu raoseun.
2. Beurat tiasa disaluyukeun. Tiasa ngajantenkeun 100 kg hiji.
3. stopper moal leupas sanggeus ketat. Sanajan gugur, aranjeunna moal leupas.
4. Non - slip grip handle, roll embossing of lathe, Késang dina palem moal leueur.
5. awét, Ganas murag moal jadi masalah.

Block paint dumbbellBlock paint dumbbell

metode prakték

1. Pilih beurat anu pas sateuacan latihan dumbbells.
2. Tujuan latihanna nyaéta ngawangun otot, Langkung saé milih dumbbell kalayan beban 65% sareng 85%. Salaku conto, Upami anjeun tiasa angkat beban 10 kilogram sakaligus, Dumbbell anu kedah milih beurat janten 6,5 kg - 8,5 kg ngalaksanakeun latihan. Prakték pikeun 58 sét sapoé, Unggal sét 6 - 12 repetisi, ulah gancang teuing, unggal sét dipisahkeun ku 2 - 3 menit. Bebanna ageung teuing atanapi alit teuing, selangna panjang teuing atanapi pondok teuing, Henteu jalan pisan.
3. Tujuan latihanana nyaéta leungiteun gajih, Disarankeun latihan 15 - 25 reps atanapi langkung per set. Selang unggal kelompok kedah 1-2 menit. Upami anjeun pikir latihan ieu matak bosen. Anjeun tiasa latihan sareng musik karesep anjeun, atanapi ngalakukeun aerobics dumbbell kana musik.

Block paint dumbbellBlock paint dumbbell

Block paint dumbbell

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami