Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

baking cor set beusi dumbbell

Pedaran pondok:

Didamel di Cina
Kodeu Produk: YLY - 41 LB
Ukuran produk: 18 * 9 * 7cm
Diaméterna cecekelan: 1 inci
Panjang cecekelan: 14 inci


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana dumbbells

Ngaran Produk baking cor set beusi dumbbell
matéri beusi tuang
beurat 5lb-40lb
warna hideung
ngetik belet
Ngepak Kotak Plastik
nu lain Ukuran produk: 18 * 9 * 7cm
Nanganan Lebar: 1 inci
Panjang Pakem: 14 inci
Total beurat: 41LB
Beurat dasar: 5LB

1. Prakték dumbbells kana waktos, tiasa ngarobih garis otot, Ningkatkeun daya tahan otot. Laksanakeun latihan beurat awak beurat awak sering, bakal nguatkeun otot anjeun, serat otot, Ngaronjatkeun nada otot.
1. Tiasa laksanakeun otot-otot anggota awak luhur sareng beuteung sareng beuteung, upami nyepeng dumbbells ku dua panangan di tukang beuheung anjeun bari ngalakukeun sit-up, tiasa ningkatkeun beban latihan beuteung, nahan dumbbells sareng ngalipet sisi atanapi péngkolan, tiasa ngalaksanakeun otot serong internal sareng éksternal, panangan dumbbell panangan lempeng ka hareup sareng angkat datar sisi tiasa latihan otot taktak sareng dada. Tiasa latihan otot dahan handap, sapertos ngayakeun dumbbells squatting suku squatting jump sareng sajabana.
3. [Desain Aman]: Aman sareng gampang non-slip, bahan baku kualitas luhur. Ngawengku opat sekrup dina klip pikeun mastikeun pelat beurat tiasa aman diamankeun ka batang dumbbell. Gampang pisan pikeun ngalih antara barbel sareng variasi dumbbell
4. [Rakitan gampang sareng panyimpenan]: Basajan pikeun dirakit sareng dibongkar ku téknologi mékanisme pulas. Sakali dibongkar éta tiasa disimpen kalayan rohangan minimal. Saatos dibongkar, gampang diangkut, sampurna pikeun setting gim bumi.

Dumbbell adjustable / Barbell Set
Gampang diatur Dumbbell / Barbell disetél dina sababaraha pilihan beurat. Gancang sareng gampang dirakit sareng diluyukeun. Dilengkepan pelat beurat anu gampang dicabut dina sababaraha beurat. Salaku tambahan, kalebet 2 batang dumbbell sareng palang bar pikeun ngalegaan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami