Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

bangku beurat dumbbell adjustable

Pedaran pondok:

Didamel di Cina
Kodeu Produk: YLY-JZT001
Posisi gir: 90 derajat Angle tiasa diatur
Ukuran produk: 1280 * 510 * 255 mm


Detil Produk

Tanda Produk

Poin pikeun Perhatosan dina Latihan
1. Nalika otot capé sareng barbel beurat, Pastikeun yén taktak sareng panangan anjeun aya dina kendali barbel sateuacan diangkat. Cegah kakuatan teuing nalika angkat barbel ti luhur sirah anjeun ka luhur gado anjeun. Sakitu anu ka dinya lempeng dina luhur gado. Pananganna aya dina Angle sareng henteu tiasa ngendalikeun barbel sacara épéktip. Upami teu aya panyalindungan, gampang nyieun barbel ka hareup pikeun ngabalukarkeun kacilakaan.
2. Push barbel anu di luar jangkauan gaya, Pinggang sareng tonggong hésé pisan didukung, pikeun nyingkahan otot-otot lumbar.

adjustable dumbbell weight bench06adjustable dumbbell weight bench05

Poin anu kedah diperhatoskeun dina pameseran
1. Struktur sareng bahan produksi bangku beurat anu paling penting, urang kedah mastikeun kuat sareng stabil. Sababaraha bangku ngagaduhan seueur fungsi, tapi éta kalindih pisan dianggo.
2. jangkungna tai anu raoseun kedah pas, pikeun mastikeun yén anjeun ngerjakeun bangku pers, moal ngaraos jangkung teuing, ngalakukeun dumbbells ngadayung, moal ngaraos lemah teuing, sacara umum, sakitar 50 cm jangkungna pas, sareng permukaan na tin kedah panjang cukup, upami henteu anjeun kedah lengket handapeun cangkéng, éta pisan teu raoseun.
3. Entong ngudag seueur teuing fungsi, tapi kuring nyarankeun yén anjeun mésér bangku anu tiasa diatur, bagian tukangna tiasa disaluyukeun kana sudut 30 derajat sareng caket kana sudut nangtung, sahingga anjeun tiasa ngalaksanakeun dorongan bangku luhur sareng dumbbell dorong, perhatoskeun bagian korsi ogé tiasa disaluyukeun, do push up, kedah Dengdekkeun, upami henteu éta bakal tetep ngageser.

Ngaran Produk bangku beurat dumbbell adjustable
matéri Baja / Besi sareng PU Mat
beurat beurat net: 38kg
beurat gorss: 40kg
warna Hideung atanapi Customizable
ngetik bangku beurat
Ngepak karton
nu lain bantalan 300kg
90 derajat Angle tiasa diatur
ukuran produk: 1280 * 510 * 255 mm
Ukuran bungkusan 1500 * 600 * 1400 mm
adjustable dumbbell weight bench04adjustable dumbbell weight bench01
adjustable dumbbell weight bench02adjustable dumbbell weight bench03

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk