Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Tentang Kami

Dingzhou Yunlingyu Sports Goods Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Dingzhou Yunlingyu Sports Barang Co., Ltd. mangrupikeun saperangkat desain, pamekaran, manufaktur, penjualan di salah sahiji perusahaan tulang tonggong. Perusahaan kami nyayogikeun sababaraha rupa produk olahraga pikeun nyumponan rupa-rupa kabutuhan anjeun. Produk utama nyaéta Dumbbell, Beurat Lempeng, Barbell, Squat Rack, Smith Machine, Bangku, Kettlebell. Spésifikasi produk kumplit, strukturna novél, karajinanna indah, deteksi lengkep, kualitas na langkung saé.

aboutus

Ukuran kami

Daérah situs perusahaan sakitar 4500 méter pasagi, kalayan langkung ti 50 karyawan, kalebet sakitar 30 pagawé anu atikan canggih. Sadaya produk parantos lulus inspeksi departemén pamariksaan kualitas.

Tim kami

Perusahaan urang gaduh puluhan patén, ngagaduhan tim R&D nyalira, rupa-rupa produk inovatif. Alat-alat olahraga, alat kabugaran jero rohangan sareng ker anu dikembangkeun ku perusahaan dipeunteun salaku produk terkenal.

Pasar kami

Produk kami dijual di panjuru dunya, utamina ka Amérika Serikat, Inggris, Australia, Jérman, Afrika Kidul, India. Kualitas produk diaku pisan ku konsumén, ogé sababaraha pameseran.

Budaya Perusahaan

Ti saprak diadegkeun, perusahaan parantos teras-terasan nuturkeun kabijakan bisnis "kualitas heula, palanggan heula, dumasar reputasi", didedikasikan pikeun minuhan kabutuhan konsumén. Dina tren globalisasi ékonomi anu teu kaampet, perusahaan urang daék kerjasama sacara tulus sareng perusahaan ti sakumna dunya pikeun ngahontal kaayaan win-win.

Kami bangga bakal mil tambahan pikeun klien kami sareng ngahasilkeun alat-alat kabugaran sareng gim anu berkualitas. Filsafat urang janten langkung ti ngan ukur perusahaan peralatan kabugaran rata-rata anjeun. Ngaliwatan panilitian ilmiah kami hoyong ngadukung anjeun dina sapanjang perjalanan anjeun pikeun ngahontal tujuan kabugaran anjeun sacara umum. Pikeun ngalakukeun ieu kami bakal nyayogikeun anjeun peralatan kabugaran anu paling kualitas, tulisan blog biasa sareng seueur deui!

honor
honor
honor

Nengetan urang

Kami gancang ngembangna sareng ogé kisaran kami! Kami gaduh produk énggal anu ayeuna didamel sareng moal lami deui aya dina rak. Tuturkeun kami dina Media Sosial pikeun kéngingkeun sadaya pembaruan anu pangénggalna!