Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

2.2M batang baja spring alloy

Pedaran pondok:

Didamel di Cina
Panjangna: 220 cm
Panjangna panangan: 41cm
Diaméterna dicekel: 2.8cm
Panjang dicekel: 90 cm


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk 2.2M alloy spring steel bar
matéri baja spring alloy
beurat beurat net: 20,4kg
beurat kotor: 20.9kg
warna emas
ngetik barbel
Ngepak wadah serat
nu lain bantalan: 1800lb
Ukuran bungkusan 230 * 10 * 10cm

Fitur
Alloy spring steel 4 bantalan desain. Bahan tina spring baja, ngagaduhan ngahasilkeun anu kuat sareng kalenturan. Dina beban anu beurat pisan, kurang kamungkinan kana nyababkeun deformasi. Ngagaduhan résistansi kacapean anu luhur, bakal ngagaduhan umur jasa anu langkung lami.
Barbell gaduh seueur kagunaan, Naha taktak anjeun, tonggong anjeun, panangan anjeun, dada anjeun, sadayana tiasa olahraga. Éta ogé tiasa reureuh sepuh otot, ningkatkeun kapadetan tulang sareng nyegah osteoporosis, Ningkatkeun sékrési éndokrin, Ngaronjatkeun koordinasi fisik. Éta mangrupikeun salah sahiji latihan pikeun lalaki sareng awéwé anu hoyong tetep bugar.

2.2M alloy spring steel bar02 2.2M alloy spring steel bar03 2.2M alloy spring steel bar01

Perhatosan
Jaminan ngalawan ngabengkokkeun henteu nutupan palang anu mana waé anu rusak kusabab panggunaan atanapi lepat, robahan, pangropéa, panyimpenan atanapi pananganan ku pangguna. Pamakéan ngalalaworakeun atanapi lepat kalebet pelepasan palésti anu nyiksa (nyaéta ngaleupaskeun batang dina kotak, bangku, panangan atanapi pinter dina rak listrik, leupaskeun teuing ku bumper anu henteu cekap atanapi rusak, atanapi ngaleupaskeun kaleuleuwihi sareng piring beusi, sareng panggunaan anu sami) . Sagala masalah khusus ngeunaan produk Rogue anu konsumén henteu wareg bakal ditinjau dumasar kana kasus. Kami parantos mendakan yén kaseueuran masalah sareng bar anu kami ngagantikeun aya hubunganana sareng panggunaan kasar tibatan masalah manufaktur atanapi bahan.
Dirancang kalayan inten jero sedeng knurled permukaan sareng leungeun baju, CAP 7 Olympic Olimpiade Berat Bar ngagulung dina sentuhan anu paling lemes pikeun nyegah palang tina melengkung. Permukaan jero anu knurled sedeng ngabantosan nyayogikeun gesekan sareng mastikeun yén cekelan anjeun aman. Ieu ngabantosan pikeun ngirangan tekanan dina pigeulang anjeun nalika ngangkat beurat. Éta tina waja tahan tahan pikeun performa awét, mastikeun yén éta bakal tahan sababaraha taun ka pengker. Palang angkat beurat Olimpiade tiasa cocog sareng pelat liang 2 ″ sareng kapasitas beurat 500 pon, sahingga cocog pikeun sakitar unggal angkat. Alat latihan kakuatan ieu mangrupikeun tambahan anu saé pikeun gym bumi anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami