Hapé
0086-15010728070
Nelepon Kami
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

1,5M kurva Bar Olimpic

Pedaran pondok:

Didamel di Cina
Nomer modél: YLY - CQG


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk 1,5M kurva Bar Olimpic
matéri waja buleud
beurat beurat net: 8,7kg
beurat kotor: 9,2kg
warna pérak
ngetik barbel
Ngepak wadah serat
nu lain diaméterna handing: 2.5cm
panjang leungeun: 25cm
Diaméterna dicekel: 5cm
Panjang dicekel: 94.5
bantalan: 150kg
Ukuran bungkusan 160 * 10 * 10cm

Pitunjuk
Bar Olimpiade kami idéal pikeun ngabantosan anjeun nyampurnakeun bentuk anjeun bari ngirangan galur dina pigeulang sareng siku. Maksimalkeun pungsi kauntungan anjeun sareng sasaran awak bagian luhur anjeun pikeun ngawangun kakuatan sareng massa otot. Anggo pikeun latihan ngagulung, pencét sareng perpanjangan.

Barbel standar: Tina barbell bar plate pelat sareng clamp diwangun ku tilu bagian. Kompetisi internasional dina angkat beurat kedah nganggo barbells standar internasional anu disahkeun ku federasi angkat internasional. Aya dua jinis barbel pikeun lalaki sareng awéwé, anu ngabédakeun utami nyaéta barbel, piring barbel sami standar.

Palang barbel lalaki panjangna 2,20 méter sareng beuratna 20 kilogram. Palang barbel awéwé panjangna 2,15 méter sareng beuratna 15 kilogram. Batang barbel ngagaduhan diaméter 0,028 méter. Lambar barbel pangageungna diaméterna 0,45 méter. Panutup karét tiasa dianggo pikeun ningkatkeun penampilan sareng ngirangan sora barbel.

Barbell mangrupikeun salah sahiji alat latihan inti, Éta ogé dianggo pikeun angkat beurat. Latihan Barbell mangrupikeun salah sahiji jinis latihan beurat. Ngan ukur ngagunakeun barbel, pikeun ningkatkeun kakuatan otot. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun barbel pikeun latihan inti, ngamajukeun koordinasi umum.

Barbell gaduh seueur kagunaan, naha éta taktak anjeun, tonggong anjeun, panangan anjeun, dada anjeun. Ku barbel sareng potongan beusi tina beurat anu bénten-bénten, anggo téknik latihan kakuatan otot khusus sababaraha kali, laksanakeun latihan ketahanan otot pikeun sakumpulan otot awak, jantenkeun ngabeuleum gajih, robih janten garis kenceng.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami